Smurfen vieren 60-jarige verjaardag met 'Het Smurfenavontuur'!

 

Smurfen klein marionet

Deze blauwe, drie appels hoge, karakters zijn alweer 60 jaar oud geworden! Wat gaat de tijd toch snel! Om de verjaardag van deze kleine wezens toch groots te vieren is ‘Het Smurfen Avontuur’ opgezet. In de Brussels Expo kun je voor eventjes in de Smurfenwereld stappen. Voor deze expo is alles uit de kast gehaald. Als je binnenkomt wordt je begroet door een marionet smurf, er zijn spiegels met facelift technologie waardoor jij kunt zien hoe je eruit zou zien als smurf en je kunt echt op avontuur gaan om Gargamel te verslaan, inclusief Virtual Reality Experience. Kortom dit is het perfecte uitje met de (klein)kinderen.

Er bevinden zich verschillende camperplaatsen op korte afstand van dit blauwe spektakel! Twee eenvoudige camperplaatsen bevinden zich op loopafstand, maar bieden geen servicevoorzieningen: Bruparck en Heizel/Heysel Metro. Zoek je een camperplaats met meer voorzieningen en welke iets centraler gelegen is t.o.v. het centrum van Brussel dan is camperplaats 'Auberge de Jeunesse Génération Europe'. 

Het Smurfen Avontuur blijft tot 27 januari 2019 in Brussel, hierna zal het vijf jaar lang door Europa en daarbuiten reizen. Voor de Nederlandse lezers: wanneer, waar en of het überhaupt ook naar Nederland komt is nog niet bekend gemaakt. Ga voor meer informatie en de tarieven naar: https://www.smurfexperience.com/nl/

 

Let daarnaast op: sinds 1 oktober zijn dieselauto’s van voor 1997 niet welkom in Brussel, dit kan je €350 kosten. Daarnaast moet je je als buitenlander registreren via de volgende website: www.lez.brussels. Doe je dit niet dan riskeer je een boete van €150. Voor meer informatie over de nieuwe regels klik hier.

  

 

.