Ontdek het pure Spanje met España Discovery

20090607234358 dsc05806

Ben je gek op Spanje, de heerlijke ‘tapas’ & de nog lekkerdere wijnen? Maar ben je iets minder gek op het massatoerisme wat je toch (logischerwijs, maar helaas) steeds vaker tegenkomt in dit fantastische land? Dan is España Discovery wellicht voor jou de oplossing! Door velen wordt reizen met España Discovery gezien als de meest unieke manier om Spanje te ontdekken met je camper! En overnacht je ook nog eens helemaal gratis!

Zie je het al voor je? Rustig wakker worden met een heerlijk kopje koffie, uitkijkend op de eindeloze wijngaard van een Spaanse wijnboer. Of wat dacht je van lekker genieten in de namiddag van een heerlijke rode wijn met een lekker bijpassend kaasje? Het water loopt je in de mond als je er alleen al aan denkt. Uiteraard kun je ook genieten van dat lekkere wijntje & kaasje op iedere andere camperplaats. Maar het verschil hierin is, dat je met España Discovery geniet van de producten (bijvoorbeeld de wijn & kaas) die letterlijk op de grond onder je voeten is verbouwd, gemaakt en/of geproduceerd. Genieten van versere en puurdere producten dan dit zal je niet snel ergens anders kunnen! Leuk/voordelig detail bij deze unieke camper-ervaring; overnachten bij alle aangesloten (wijn)boeren & bodega’s is volledig gratis!

Met de campergids España Discovery ben je van harte welkom bij ruim 200 Spaanse (wijn)boeren en bodega’s. De gastheren/-vrouwen op locatie zullen staan te springen om je rond te leiden op hun boerderij of je laten proeven van al het lekkers wat ze te bieden hebben! Verwacht overigens niet dat je gedwongen wordt óf gedwongen hoeft te voelen om daadwerkelijk iets af te nemen, de gehele formule is ten alle tijden vrijblijvend! Een vriendelijke begroeting (Buenos dias señor/señorita) bij aankomst of een dankjewel (Graçias) wordt natuurlijk zeer gewaardeerd. Vergeet hierbij ook niet, je staat niet op een camping of camperplaats, maar écht bij de mensen thuis op het privéterrein. Je bent dan ook geen klant maar verblijft daar gratis als gast.

Espana discovery

Het enige wat je voor deze unieke camper-ervaring nodig hebt is een zelfvoorzienende camper (de terreinen zijn immers geen campings/camperplaatsen met veelal geen/weinig aanwezige servicevoorzieningen) en een lidmaatschap van España Discovery! Wanneer je nu een lidmaatschap van España Discovery aanschaft kun je hier t/m april 2019 onbeperkt gebruik van maken. Dit lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, maar je hebt uiteraard wel de kans om dit lidmaatschap te verlengen.

 

Een lidmaatschap van España Discovery is in Nederland & België enkel online verkrijgbaar op de webshop Camperreiswinkel.nl. Een lidmaatschap van España Discovery heb je al voor € 24. > Klik hier voor meer informatie over España Discovery