Camperreiswinkel.nl totaal vernieuwd!
Zo kun je jezelf nog beter voorbereiden op je volgende Camperreis!

 

WhatsApp Image 2018 07 20 at 15.37.43

Camperreiswinkel.nl is een totale metamorfose ondergaan. Niet alleen een compleet nieuwe look is gerealiseerd, maar zijn er ook nieuwe functies toegevoegd & is het assortiment ruimer geworden. Zo kun je jezelf nóg beter voorbereiden op je volgende camperreis!

Campergidsen

Ben je op zoek naar een campergids waarmee je jouw hele reis al vantevoren kunt uitstippelen of juist een gids die je op ieder gewenst moment (lees; onderweg) kunt openslaan om te bekijken wat de dichtstbijzijnde/ meest geschikte camperplaats is? Met de campergidsen van Camperreiswinkel.nl kun je letterlijk alle kanten op!

Overnachten bij…

Wakker worden op een Franse wijngaard, bij een typisch Spaanse Bodega of een Ierse pub.. Volgens velen de meest unieke manier van camperen. Met de lidmaatschappen van Camperreiswinkel.nl heb je gratis toegang tot duizenden overnachtingsplaatsen in Frankrijk, Spanje & Verenigd koninkrijk. Deze formule biedt je niet zomaar een overnachtingsplaats, maar een totaal unieke belevenis bij de lokale bevolking thuis en/of het eigen (boeren)bedrijf!
Duizenden gastheren en -vrouwen heten je van harte welkom en laten ze jou, desgewenst, trots hun bedrijf zien (..en proeven). Zo leer je het lang op een geheel eigen manier kennen!

Een lidmaatschap is beperkt geldig en wordt nooit automatisch verlengd, bekijk per lidmaatschap wat de geldigheidsduur is.


Datasets

De datasets (verzameling van alle camperplaatsen uit de Facile-en-Route Campergids) zijn verkrijgbaar voor de meeste navigatiesystemen en zijn eenvoudig te installeren! Met datasets vind je gemakkelijk camperplaatsen in de buurt en verwijst je naar de desbetreffende pagina van de Facile-en-Route Campergids waar je vervolgens de detailinformatie per camperplaats treft. Als de keuze gemaakt is, navigeer je eenvoudig naar de desbetreffende camperplaats zonder GPS-coördinaten in te hoeven voeren.


Wegenkaarten & -atlassen

Een wegenkaart of wegenatlas geeft je een overzicht van het complete wegennetwerk van een land of gebied. Heel makkelijk als je reist door een gebied waar je nog niet eerder geweest bent of alvast de ideale route wil uitstippelen!

Reisgidsen

Een reisgids is onmisbaar tijdens iedere reis! Reisgidsen dragen bij aan de voorpret gedurende de voorbereidingen en verstrekken precies de praktische informatie die je nodig hebt op locatie! De reisgidsen van Camperreiswinkel.nl zijn toonaangevend en van dusdanig hoge kwaliteit dat je gegarandeerd geïnspireerd raakt en niet langer kan wachten om je camper in te springen en naar de volgende bestemming af te reizen!

 

Door de aanpassingen binnen de ‘vernieuwde’ Camperreiswinkel.nl is het plaatsen van een bestelling makkelijker en overzichtelijker geworden, zelfs op mobiele apparaten (Smartphone & tablet). Bij bestellingen boven de €50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht!