vf 

 
Dé oplossing voor poepprobleem rondom camperplaatsen


Het houdt de gemoederen al dagen bezig, hét ''poepprobleem'' rondom Camperplaats Maastricht. Buurtbewoners aan de Bosscherweg in Maastricht treffen op dagelijkse basis poep aan op de dijk. Niet van honden of andere dieren, maar schrikbarend genoeg poep van mensen! De hoofdverdachten in dit verhaal; de camperaars die de nabijgelegen camperplaats bezoeken! Daar is immers geen toiletgebouw aanwezig & niet alle campers beschikken over een eigen toilet. Maar de oplossing is al snel gevonden..


Wanneer camperaars niet over een eigen toilet aan boord beschikken zijn zij overgeleverd aan de sanitaire voorzieningen op locatie. Echter, niet alle camperplaatsen voorzien in toilletten. Sterker nog, het overgrote meerendeel van de camperplaatsen in Europa voorzien niet in deze faciliteiten. Knap lastig dus voor alle camperaars die geen toilet en/of douche aan boord hebben. Facile Media heeft hier dé oplossing voor. Deze uitgeverij van campergidsen heeft met de uitgave 'Camperstops onderweg - Comfortabel op reis' een nieuwe gids uitgebracht die een selectie van 1200 camperplaatsen bevat die allen beschikken over toilet & douche! Zo kom je als camperaar nooit voor vervelende (én zeer benarde) verrassingen te staan op locatie.

''Een geweldige & zeer nuttige toevoeging voor onderweg''


Van alle camperplaatsen wordt praktische informatie gegeven met betrekking tot openingstijden, tarieven, voorzieningen en ondergrond. Een impressiefoto geeft meteen een goede indruk van de camperstop. De geselecteerde camperstops met sanitair zijn te vinden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. De handzame gids telt 288 pagina’s, kost slechts € 14,50 en is verkrijgbaar bij Camperreiswinkel.nl


Klik hier voor meer informatie over deze speciale uitgave!

 

 

1200camperplaatsendouchetoilet