Het ontdekken van de (nog) onbekende parels van Denemarken is makkelijker dan je denkt! Pintrip


Denemarken als reisbestemming is de laatste jaren steeds populairder geworden onder camperaars! Niet gek, uitgestrekte landschappen wisselen zich af met indrukwekkende kustlijnen en je rijdt van het ene idyllische karakteristieke stadje zo het andere in. Je hoeft je niet snel te vervelen in het adembenemende Denemarken!

Het aantal camperplaatsen groeit de laatste jaren ook gestaag en de algehele faciliteiten voor camperaars nemen toe. Echter, als je Denemarken pas écht wil leren kennen dan zou je in contact moeten komen met de lokale bevolking! Wie kunnen immers beter de lokale hotspots aanwijzen dan de locals zelf? En dat is vanaf dit jaar makkelijker dan je denkt! In Denemarken is hier namelijk een nieuw initiatief voor ontstaan, Pintrip! Bij aanschaf van de campergids Pintrip kun je het gehele jaar gratis overnachten op maar liefst 500(!) overnachtingslocaties door heel Denemarken! Honderden gastheren/-dames heten je van harte welkom om op hun privé-terrein om daar te komen overnachten en willen jou, als jij daar behoefte aan hebt, dolgraag laten zien wat ze in het dagelijkse leven ondernemen en wat de omgeving te bieden heeft op het gebied van natuur, cultuur & bezienswaardigheden.

Om hier dus gebruik van te kunnen maken dien je de campergids Pintrip aan te schaffen. Dit doe je eenvoudig op Camperreiswinkel.nl. Bij de campergids waar detailinformatie (incl. evt. aanwezige service-faciliteiten) over de 500 overnachtingslocaties in beschreven staat, ontvang je tevens een vignet wat duidelijk zichtbaar achter de voorruit dient te worden geplaatst wat tevens het toegangsbewijs is bij de honderden locaties door heel Denemarken.

Camperreiswinkel.nl is het enige officiële verkooppunt binnen Nederland & België voor Pintrip.

 

 

denemarkenDeze formule is ook al jaren beschikbaar in Frankrijk, Spanje & Groot-Brittannië en is enorm populair onder de Europese camperaar. In Frankrijk gebruik je France Passion en kun je terecht op duizenden locaties door het hele land. Bij aankoop van een España Discovery kun je terecht bij vele (wijn)boeren & bodega’s door heel Spanje. En wanneer je de Britse countryside echt wilt leren kennen is Brit Stops de ideale reisgenoot.