Braganca

Comfortabel op reis door Europa met ‘Camperstops onderweg’


Een selectie van 1200 camperplaatsen met douche en toilet, gebundeld in 1 gids! De zojuist verschenen nieuwe editie Camperstops onderweg - Comfortabel op reis biedt de oplossing voor het eindeloos zoeken naar een geschikte camperplaats met douche en toilet. Deze campergids bevat namelijk een selectie van 1.200 camperplaatsen met douche en toilet in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië, aan keuze dus zeker geen gebrek. 


Het aantal camperplaatsen in Europa blijft groeien. Veel van deze nieuwe camperplaatsen beschikken over uitgebreide faciliteiten zoals een douche en toilet. De nieuwste uitgave uit de serie “Camperstops onderweg” speelt hierop in met een selectie van 1200 camperplaatsen met sanitaire voorzieningen. Naast camperaars die op reis gaan met een camper met weinig of geen sanitaire voorzieningen, geven sowieso ook veel camperaars die dit wel aan boord hebben er de voorkeur aan gebruik te maken van sanitair ter plaatse. Vaak wordt gekozen voor een camping, maar met deze nieuwe uitgave kan nu ook eenvoudig een camperplaats worden gevonden die voldoet aan de verwachting.


Van alle camperplaatsen wordt praktische informatie gegeven met betrekking tot openingstijden, tarieven, voorzieningen en ondergrond. Een impressiefoto geeft meteen een goede indruk van de camperstop. De geselecteerde camperstops met sanitair zijn te vinden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. De handzame gids telt 288 pagina’s, kost € 14,50 en is verkrijgbaar bij Camperreiswinkel.nl en Bol.com.

Camperstops onderweg - Comfortable op reis is verkrijgbaar en direct leverbaar op o.a. Camperreiswinkel.nl > Klik hier voor meer informatie en bij Bol.com. 

Camperstops onderweg - comfortabel op reiscamperreiswinkel.nl banner1

 

 

 

 

 

.