Met Brit Stops ontdek en proef je het pure Britse leven vanuit je eigen camper!

Zou het komen door de oversteek, door het links moeten rijden of door de grote verschillen qua landschappen t.o.v. wat wij op in Nederland & België zijn gewend? Het is lastig de precieze oorzaak te definiëren maar met de camper door Groot-Brittannië reizen voelt al snel als een écht avontuur. Niet voor niets dus dat Groot-Brittannië een steeds populairdere reisbestemming wordt onder Europese camperaars. Maar wist je dat je Groot-Brittannië ook op een heel unieke wijze kunt ontdekken ver weg van het massatoerisme en overvolle camperplaatsen?

Of je nu al heel vaak de oversteek gemaakt hebt richting Groot-Brittannië, of nog nooit. Een leuk element aan je reis door Engeland, Wales, Schotland & (Noord-)Ierland is om gebruik te maken van de inmiddels zeer populaire formule van Brit Stops. Brit Stops is een gastvrije uitnodiging om gratis met de camper te overnachten op het privé-terrein van Britse landbouwers, andere (agrarische) bedrijven en pubs. De gastheren & -dames zouden je allen dolgraag laten zien wat voor lekkers zij iedere dag weer verbouwen, produceren en/of bereiden. Op deze manier maak je kennis op een aangename manier met de cultuur, smaak & tradities.

De inmiddels ruim 975 aangesloten gastgevers lopen zeer uiteen wat betreft locatie en omgeving maar ook zeker wat betreft de bedrijfsactiviteiten, hierdoor wordt deze formule ook nooit saai. Van wijngaarden in de West Country, fruitboerderijen aan de kust van Schotland, kleine lokale brouwerijen in Northumberland, biologische boerderijwinkels in Wales & typische maar bovenal oergezellige Engelse pubs! Door heel het Groot-Brittannië ben je van harte welkom om gratis te overnachten op een van de Brit Stops locaties.

Brit Stops wil met dit lidmaatschap meer bekendheid creëren voor de regionale producten en culinaire tradities in het land. Bovendien is het een zeer mooie manier om de verschillende landen/gebieden te leren kennen zonder daarvoor op de overvolle toeristische locaties te komen, maar juist jezelf onderdompelen in het échte Britse leven met de plaatselijke inwoners.

Meer informatie en bestelmogelijkheden m.b.t. deze unieke formule vind je hier! 

Camperreiswinkel.nl biedt naast Brit Stops 2019 veel meer aan voor je reis door Groot-Brittannië, klik hier voor het totaal aanbod.

 

countryside klein

 

 

 

camperreiswinkel.nl banner1

 

 

 

.